Terugkeer naar nagenoeg volledig aanbod vanaf 7 maart

Gezien de verdere gunstige evolutie van het aantal personeelsleden dat afwezig is omwille van ziekte en/of in quarantaine verblijft, kan NMBS na de krokusvakantie opnieuw haar nagenoeg volledig aanbod in dienst stellen: 116 treinen die sinds eind ​ januari waren opgeschort, zullen vanaf 7 maart immers opnieuw rijden.

Concreet gaat het vanaf 7 maart om 5 P-treinen van en naar Brussel die opnieuw rijden en de heropstart van de voorstedelijke verbindingen S7 Halle -Vilvoorde, S32 Puurs – Antwerpen-Centraal - Essen (terugkeer van de halfuurdienst), S42 Flémalle-Haute – Seraing – Luik-Guillemins – Liers, S61 Charleroi-Zuid – Namen - Jambes en twee piekuurtreinen van de S63 verbinding tussen Erquelinnes en Charleroi-Zuid.

De reizigers worden uitgenodigd de routeplanner van NMBS via de app of via de website te raadplegen voor de dienstregeling.

Bart Crols

Bart Crols

Woordvoerder, NMBS

 

Over NMBS

Onderweg. Naar beter. NMBS, de operator voor het reizigersvervoer per trein in België, wenst de oplossing te zijn voor een comfortabele en duurzame mobiliteit in België. Haar streefdoel: tevreden klanten die de trein zien als een evidente oplossing voor hun mobiliteitsbehoeften. Als één van de grootste werkgevers in België en als sleutelspeler voor de mobiliteit blijft NMBS investeren in klantgericht, stipt, veilig en comfortabel vervoer. De teams van NMBS zetten zich dag in dag uit in voor comfortabele en functionele stations, het bevorderen van intermodale verbindingen, het onderhouden en vernieuwen van treinen en reizigers veilig op hun bestemming te brengen. Elke dag opnieuw zetten ze de klant centraal.

Neem contact op met

www.nmbs.be