Tegen helft van de prijs de trein op tijdens eindejaarsperiode met het Winter Promo Ticket

De trein nemen is sowieso al kiezen voor duurzame mobiliteit en reizen in volle comfort, en er is geen enkele reden waarom dat ook niet aan zeer aantrekkelijke voorwaarden kan. NMBS lanceert daarom het Winter Promo Ticket, 50% korting op een heen-en-terug reis (ten opzichte van de prijs van een Standard Ticket, op dezelfde dag) tussen 10 december 2022 en 8 januari 2023.

Het Winter Promo Ticket is de perfecte formule voor diegenen die in aanloop naar, of tijdens de kerstvakantie een dagje willen shoppen, familie of vrienden wil bezoeken, of er gewoon op uit willen trekken. Kortom, de ideale gelegenheid om gewoon de trein op te stappen, gemakkelijk je bestemming te bereiken en geen tijd te verliezen met het zoeken naar een parkeerplaats. Kinderen tot 12 jaar reizen sowieso gratis indien begeleid door een volwassene.

NMBS wil op die manier nieuwe reizigers aantrekken en het aandeel van de trein in de verplaatsingen vergroten. De ambitie is immers tegen 2032 het aantal treinreizigers met 30% doen groeien en NMBS rekent daarbij op een stevige groei van het aantal vrijetijdsverplaatsingen.

Het Winter Promo Ticket is vanaf 7 december 2022 te koop via de NMBS-app, op de website www.nmbs.be, aan de ticketautomaten en aan de loketten.

Bart Crols

Bart Crols

Woordvoerder, NMBS

 

Over NMBS

Onderweg. Naar beter. NMBS, de operator voor het reizigersvervoer per trein in België, wenst de oplossing te zijn voor een comfortabele en duurzame mobiliteit in België. Haar streefdoel: tevreden klanten die de trein zien als een evidente oplossing voor hun mobiliteitsbehoeften. Als één van de grootste werkgevers in België en als sleutelspeler voor de mobiliteit blijft NMBS investeren in klantgericht, stipt, veilig en comfortabel vervoer. De teams van NMBS zetten zich dag in dag uit in voor comfortabele en functionele stations, het bevorderen van intermodale verbindingen, het onderhouden en vernieuwen van treinen en reizigers veilig op hun bestemming te brengen. Elke dag opnieuw zetten ze de klant centraal.