Piano opnieuw in Brussel-Zuid!

 

Twee piano’s zijn opnieuw op tournee in een reeks Belgische stations. Een van de piano’s staat nog tot 9 mei in Brussel-Zuid (kant Hortaplein). Later dit jaar strijkt de piano neer in Brussel-Centraal.

Wie een ganse pianoconcert ten beste wil geven of gewoon met enkele tonen een glimlach wil toveren op de gezichten van medereizigers of voorbijgangers, is zeer welkom. Op die manier help je om extra leven in het station te brengen. En wie weet, misschien schuilt er wel een echte Beethoven in je!

 

Over NMBS

Onderweg. Naar beter. NMBS, de operator voor het reizigersvervoer per trein in België, wenst de oplossing te zijn voor een comfortabele en duurzame mobiliteit in België. Haar streefdoel: tevreden klanten die de trein zien als een evidente oplossing voor hun mobiliteitsbehoeften. Als één van de grootste werkgevers in België en als sleutelspeler voor de mobiliteit blijft NMBS investeren in klantgericht, stipt, veilig en comfortabel vervoer. De teams van NMBS zetten zich dag in dag uit in voor comfortabele en functionele stations, het bevorderen van intermodale verbindingen, het onderhouden en vernieuwen van treinen en reizigers veilig op hun bestemming te brengen. Elke dag opnieuw zetten ze de klant centraal.