Piano een maand lang in Antwerpen-Centraal

In het station Antwerpen-Centraal staat sinds vandaag opnieuw een piano. Ruim een maand lang kunnen alle reizigers en voorbijgangers de piano vrij gebruiken om er enkele toonladders of een melodie op te spelen en zo mooie, tijdloze momenten te delen met de andere reizigers.

De actie kadert in het project 'Leven in het station’, waarbij NMBS van de stations een plek maakt waar wordt geleefd en beleefd. De piano’s dragen bij tot de gezelligheid in het station en moedigen de sociale interactie aan.

De piano staat nog tot en met dinsdag 18 juni op het gelijkvloers, ter hoogte van de ingang aan de Pelikaanstraat. Daarna verhuist hij naar andere stations. In september keert de piano terug naar Antwerpen-Centraal en zal hij er opnieuw een maand lang staan.

Dimitri Temmerman

Dimitri Temmerman

Woordvoerder, NMBS

Over NMBS

Onderweg. Naar beter. NMBS, de operator voor het reizigersvervoer per trein in België, wenst de oplossing te zijn voor een comfortabele en duurzame mobiliteit in België. Haar streefdoel: tevreden klanten die de trein zien als een evidente oplossing voor hun mobiliteitsbehoeften. Als één van de grootste werkgevers in België en als sleutelspeler voor de mobiliteit blijft NMBS investeren in klantgericht, stipt, veilig en comfortabel vervoer. De teams van NMBS zetten zich dag in dag uit in voor comfortabele en functionele stations, het bevorderen van intermodale verbindingen, het onderhouden en vernieuwen van treinen en reizigers veilig op hun bestemming te brengen. Elke dag opnieuw zetten ze de klant centraal.

Neem contact op met

www.nmbs.be