NMBS past treinaanbod tijdens paasvakantie aan

NMBS past tijdens de paasvakantie (zaterdag 1 april tot en met zondag 16 april) haar treinaanbod aan om rekening te houden met het lager verwachte aantal pendelaars tijdens die periode.

Een aantal P-treinen rijdt niet tijdens deze periode. De S34 tussen Sint-Niklaas en Antwerpen-Centraal zal een keer per uur rijden, in plaats van twee keer. Hetzelfde geldt voor de S5 Edingen – Brussel-Schuman - Mechelen, die ook beperkt wordt tot het traject Halle - Mechelen.

Reizigers checken best de online reisplanner van NMBS om te zien of hun trein rijdt.

 

Over NMBS

Onderweg. Naar beter. NMBS, de operator voor het reizigersvervoer per trein in België, wenst de oplossing te zijn voor een comfortabele en duurzame mobiliteit in België. Haar streefdoel: tevreden klanten die de trein zien als een evidente oplossing voor hun mobiliteitsbehoeften. Als één van de grootste werkgevers in België en als sleutelspeler voor de mobiliteit blijft NMBS investeren in klantgericht, stipt, veilig en comfortabel vervoer. De teams van NMBS zetten zich dag in dag uit in voor comfortabele en functionele stations, het bevorderen van intermodale verbindingen, het onderhouden en vernieuwen van treinen en reizigers veilig op hun bestemming te brengen. Elke dag opnieuw zetten ze de klant centraal.

Neem contact op met

www.nmbs.be