NMBS organiseert verschillende job events in provincie Antwerpen

NMBS zoekt medewerkers die mee willen bouwen aan een veilige en duurzame mobiliteit voor honderdduizenden reizigers per dag. ​

NMBS is voor haar onderhoudswerkplaatsen in Mechelen en Antwerpen-Noord op zoek naar 40 technische profielen (gelijk verdeeld over beide sites). Kandidaten kunnen kennis maken met de jobs tijdens Job Days op 24/9 (Antwerpen-Noord) en 1/10 (Mechelen).

In de provincie Antwerpen zoekt NMBS ook andere profielen. Er is geen betere week om kennis te maken met de persoon achter de job dan tijdens de Week van de Mobiliteit. En waar kan dat beter in dan het prachtige station ​ van Antwerpen-Centraal. Tussen 16/9 en 20/9 kan iedereen die dat wil aan een opvallende stand kennis maken met treinbegeleiders, technici, commerciële bedienden, treinbestuurders of onderstationschefs. Zij vertellen met veel plezier over de inhoud van deze jobs, die onmisbaar zijn om dagelijks 3.800 treinen te laten rijden. Maar ook als je interesse hebt in andere vacatures bij NMBS, kan je op de stand terecht.

Wie het allemaal op de trein wil beleven en een job als treinbegele14ider ambieert, krijgt op 20/9 of 20/10 op de trein vanuit Antwerpen naar Brussel van een uitgebreide uitleg over de jobinhoud van deze job. ​ Bij aankomst in Brussel kan je onmiddellijk een sollicitatiegesprek afleggen.

NMBS is in 2022 op zoek naar 1.300 nieuwe collega’s, in verschillende operationele jobs

Meer informatie is te vinden op de jobsite van NMBS: nmbs.be/jobs.

 

Over NMBS

Onderweg. Naar beter. NMBS, de operator voor het reizigersvervoer per trein in België, wenst de oplossing te zijn voor een comfortabele en duurzame mobiliteit in België. Haar streefdoel: tevreden klanten die de trein zien als een evidente oplossing voor hun mobiliteitsbehoeften. Als één van de grootste werkgevers in België en als sleutelspeler voor de mobiliteit blijft NMBS investeren in klantgericht, stipt, veilig en comfortabel vervoer. De teams van NMBS zetten zich dag in dag uit in voor comfortabele en functionele stations, het bevorderen van intermodale verbindingen, het onderhouden en vernieuwen van treinen en reizigers veilig op hun bestemming te brengen. Elke dag opnieuw zetten ze de klant centraal.