NMBS deelt 5.000 rozen uit tijdens Complimentendag

1 maart 2019 - Het is vandaag Complimentendag: een mooie gelegenheid voor NMBS om haar reizigers eens extra in de bloemetjes te zetten. Letterlijk dan, want tijdens de avondspits deelde NMBS 5.000 rozen uit aan haar reizigers. De rozen werden uitgedeeld in dertien treinen, verspreid over het hele land.

NMBS wilde met deze actie haar reizigers bedanken, omdat ze kiezen voor de trein als duurzaam en comfortabel vervoersmiddel.

In 2018 telde NMBS opnieuw een recordaantal van bijna 244 miljoen binnenlandse reizigers, 3,7% meer dan in 2017.

 

Over NMBS

Onderweg. Naar beter. NMBS, de operator voor het reizigersvervoer per trein in België, wenst de oplossing te zijn voor een comfortabele en duurzame mobiliteit in België. Haar streefdoel: tevreden klanten die de trein zien als een evidente oplossing voor hun mobiliteitsbehoeften. Als één van de grootste werkgevers in België en als sleutelspeler voor de mobiliteit blijft NMBS investeren in klantgericht, stipt, veilig en comfortabel vervoer. De teams van NMBS zetten zich dag in dag uit in voor comfortabele en functionele stations, het bevorderen van intermodale verbindingen, het onderhouden en vernieuwen van treinen en reizigers veilig op hun bestemming te brengen. Elke dag opnieuw zetten ze de klant centraal.

Neem contact op met

www.nmbs.be