Nieuwe fietsparking aan station van Landen

Aan het station van Landen kunnen de treinreizigers voortaan gebruik maken van de nieuwe fietsparking. Die is volledig overdekt en telt 324 plaatsen. Een aantal daarvan is voorzien voor bromfietsen en buitenmaatse fietsen, zoals bakfietsen. De nieuwe fietsparking telt zo’n vijftig plaatsen meer dan de vorige, die deels in openlucht was.

Met de nieuwe fietsparking wil NMBS het de reizigers die met hun fiets, bromfiets of bakfiets naar het station komen comfortabeler maken om die te parkeren aan het station, om daar over te stappen op één van de 125 die er elke weekdag stoppen.

Dimitri Temmerman

Dimitri Temmerman

Woordvoerder, NMBS

Over NMBS

Onderweg. Naar beter. NMBS, de operator voor het reizigersvervoer per trein in België, wenst de oplossing te zijn voor een comfortabele en duurzame mobiliteit in België. Haar streefdoel: tevreden klanten die de trein zien als een evidente oplossing voor hun mobiliteitsbehoeften. Als één van de grootste werkgevers in België en als sleutelspeler voor de mobiliteit blijft NMBS investeren in klantgericht, stipt, veilig en comfortabel vervoer. De teams van NMBS zetten zich dag in dag uit in voor comfortabele en functionele stations, het bevorderen van intermodale verbindingen, het onderhouden en vernieuwen van treinen en reizigers veilig op hun bestemming te brengen. Elke dag opnieuw zetten ze de klant centraal.